Voorprogramma sinterklaas show

NIEUW!
Tim & Timo’s Goochelavontuur: Het grote probleem van de Sinterklaasstoel!

Timo heeft zich aardig in de nesten gewerkt! Hij zag dat er kinderen zomaar op de mooie stoel van Sinterklaas zijn gaan zitten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom heeft hij een lange ketting met een groot slot op de stoel van Sinterklaas gedaan. Onze goochelaar Tim vraagt hem om het slot wel te halen net voordat Sinterklaas komt… Maar Timo is de sleutel kwijt! Dat is een ramp! Samen met de kinderen probeert Tim de sleutel terug te toveren.. Lukt dit nog op tijd? Natuurlijk zullen de kinderen hierbij interactief helpen. Lukt het Tim en Timo om de stoel voordat Sinterklaas komt zonder ketting te krijgen?

Dit Sinterklaas voorprogramma duurt 45-60 minuten, inclusief give-away, geluid en decor met 2 personen entertainment vanaf €750,- excl. btw en reiskosten. Vaak wordt voor een supplement van €75,- dit programma uitgebreid met een ludiek ontvangst van de kinderen. Dat breekt meteen het ijs. Hierin is ook de ‘overlapping’ naar de komst van Sinterklaas inbegrepen.

Clown Bob & Belle Theatershow!

Al vele jaren toeren Clown Bob & Belle rond met een theatershow over Sinterklaas. Deze twee clowns zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en nemen een basis-verhaal in de show mee. Alle opdrachten, dansjes, acts en gebeurtenissen worden ter plekke bepaald. Wij zetten het enthousiasme van de kinderen om in de activiteiten. Zo is elke show anders en past deze altijd bij elke groep! Er zijn een aantal shows waaruit gekozen kan worden. Het is ook mogelijk om een show compleet op maat te ontwikkelen naar aanleiding van gebeurtenissen in het dorp, uw bedrijf, op school of op basis van (lokale) tv programma’s.

Dit Sinterklaas voorprogramma duurt 45-60 minuten, inclusief give-away, geluid en decor met 2 personen entertainment vanaf €750,- excl. btw en reiskosten. Vaak wordt voor een supplement van €75,- dit programma uitgebreid met een ludiek ontvangst van de kinderen. Dat breekt meteen het ijs. Hierin is ook de ‘overlapping’ naar de komst van Sinterklaas inbegrepen. Er wordt gebruik gemaakt van uw sinterklaasstoel. Een bijpassende Sinterklaasstoel huren is mogelijk tegen vergoeding van €75,-.

Mogelijke sinterklaasshows:
Clown bob & Belle en de verstopte enveloppen van Sinterklaas (muziek, dans, spel,interactief  theater)
Clown Bob & Belle verdwaald op de pakjesboot (interactief belevingsverhaal)
Clown Bob & Belle en het geheimzinnige cadeau (muziek, spel, interactief theater)
Clown Bob & Belle en het avonturen-rad (opdrachten, spel, muziek)
Clown Bob & Belle en het mysterie van de Sinterklaasstoel (interactief theater)
KidzFun SinterDisco (discoshow met muziek, dans, spel gebaseerd op sinterklaasliedjes)

Ik Hou Van… Sinterklaas spelshow!

Een exclusief entertainmentconcept waarin de creativiteit van KidzFun, de gezelligheid van de Sinterklaasperiode en de welbekende TV show gecombineerd worden. Dit unieke spel is ideaal als voorprogramma bij een Sinterklaasbezoek. De kids krijgen in 3 rondes de tijd om in teamverband zoveel mogelijk punten te scoren. Wie weet het meest over Sinterklaas?! Wie drukt het snelste op de knop? En wat vindt Sinterklaas zelf van deze doldwaze show.

Voor het winnende team is aan een prijsje gedacht. Uiteraard krijgen alle andere deelnemers ook een kleinigheidje. Dit Sinterklaas voorprogramma duurt 45-60 minuten, inclusief give away, geluid en decor met 2 personen entertainment vanaf €750,- exclusief BTW en reiskosten.

Meer informatie & Bestellen


Ik hou van... Sinterklaas
Clown Bob & Belle KidzFun2
Sinterklaasshow
Kabouterdorp
Tim Goochelshow
Tim Goochelaar
Hokus pokus piet
sinterklaasshow

Ik hou van... SinterklaasClown Bob & Belle KidzFun2SinterklaasshowKabouterdorpTim GoochelshowTim GoochelaarKIdzfun voorprogramma sinterklaassinterklaasshow

Tip: Boek ook sinterklaas en zijn zwarte pieten bij KidzFun! Onze entertainers zijn op elkaar ingespeeld en zorgen voor een perfecte overloop van voorprogramma naar sinterklaas. Een fanatiek ontvangst en een mooie afsluiting verzorgen wij dan ook!