Toffe Tante schmink-paleis: Grime & tattoo studio

In het schmink paleis van de Toffe Tantes worden de gezichten van alle kinderen omgetoverd tot allerlei sprookjesachtige figuren. Ook kunnen ze een glitter- of air brush tattoo bij de kinderen zetten. Onze Toffe Tantes maken gebruik van huidvriendelijke Superstar en Grimas schmink en glitters om de mooiste creaties neer te zetten.
Onze grimeuses hebben meerdere opleidingen genoten en maken gebruik van verschillende technieken om de creaties tot ware kunstwerkjes om te toveren! De Toffe Tantes zijn te boeken met 2, 3 of zelfs 4 grimeuses. Deze act is te boeken vanaf €55,- voor het eerste uur en €45,- per vervolguur.
Nieuw zijn de glitter-tattoo’s en de airbrush tattoo’s! Helemaal hip en trendy op dit moment. Voor de tattoo’s berekenen wij een supplement van €10,- per uur per entertainer. Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten.Voor meerdere draaiuren, entertainers en supplementen maken wij een offerte op maat.

Meer informatie & Bestellen


Airbrush tattoo
glittertattoo Kidzfun
Grime KidzFun!
Superstar grime Maayke
Schminken kidzfun
Toffe Tante grime  KIdzFun
Grimeuse Maayke
Schminken
Toffe tante vlinder
Toffe Tante Grime tijger
Schminken poes
Schminken Mega Toby
Grimeren Mega Mandy
Grimeren bloemen
Grimeerstudio eenhoorn
Grime zeepaardje
Toffe tante grime studio
Schminken Vlinder KidzFun
Toffe Tante Grime
schminktafel

Airbrush tattoo KIdzFunglittertattoo KidzfunGrime KidzFun!Superstar grime MaaykeSchminken kidzfunToffe Tante grime  KIdzFunGrimeuse MaaykeSchminkenToffe tante vlinderToffe Tante Grime tijgerSchminken poesSchminken Mega TobyGrimeren Mega MandyGrimeren bloemenGrimeerstudio eenhoornGrime zeepaardjeToffe tante grime studioSchminken Vlinder KidzFunSchminken, grimeren, kindergrime, superstar, schminkschminktafel