Tim & Timo’s goochelshow

De goochelshow van Tim & Timo is een bijzondere show. Niet alleen de magie en de trucs van Goochelaar Tim staan centraal! Ook de komische grappen en onhandigheid van Timo zullen tijdens deze show de kinderen laten lachen, klappen en roepen.
Een goochelshow mét verhaallijn! Timo vindt goochelen maar raar, hij snapt er niets van. Hij wil graag weten hoe de trucs werken en gaat op onderzoek uit in het geheime boek van Tim. Maar mag hij dat wel? Zullen zijn trucs ook lukken?
Deze interactieve show bevat magie, clownerie en theater waarbij de kinderen persoonlijk en interactief betrokken worden.

Het theaterprogrammaGoochelshow

Dit programma bestaat uit 1 x 60 á 75 min show. Meerdere shows op één dag zijn mogelijk. De theatershow is ideaal voor locaties binnen zoals feestzalen, theaters, evenementenlocaties en feesttenten. Een standaard show is te boeken vanaf €750,- exclusief BTW en reiskosten. Vaak wordt onze ontvangstact bijgeboekt: 15 minuten €50,00.

Het dagprogramma

Het dagprogramma bestaat uit 4 of 5 verschillende shows van elk 25 á 30 minuten in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Ideaal voor open dagen, bedrijfsfeesten, braderieën en evenementen, die de hele dag duren. Een standaard show is te boeken vanaf €850,- inclusief geluid tot 200 personen exclusief BTW en reiskosten.

Technische gegevens
Decor: Optioneel bij te boeken: De entertainmentcaravan (buiten) of het theatergordijn (binnen)
Speelruimte: minimaal 4 x 3 mtr.
Geluidsinstallatie: 2x 600 Watt / tot maximaal 200 personen
Stroomvoorziening: 1 onbelaste groep van min. 16 ampère / 230v
Opbouwtijd: 60 minuten
Afbouwtijd: 60 minuten

Meer informatie & Bestellen


Tim Goochelshow