Theatershow Clown Bob & Belle

De Theatershow Clown Bob & Belle is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar , maar ouders genieten zeker lekker mee! De kinderen beleven samen met de twee clowns een verhaal! Dit is een interactief belevingsverhaal waarbij de kinderen actief betrokken worden. Stil zitten en kijken is er voor de kinderen niet bij! Ze helpen Clown Bob & Belle om het verhaal tot een goed einde te brengen. Dit is wel nodig want de betwetende en ondeugende Clown Bob snapt er niets van en de lieve maar onhandige Clown Belle kan ook wel wat hulp gebruiken!

Deze act is op vele activiteiten en evenementen inzetbaar door de grote dosis flexibiliteit en improvisatie. De show is binnen of buiten op een aanwezig podium uit te voeren. We kunnen gebruik maken van onze eigen entertainmentcaravan (buiten) of het decor-doek (binnen) en podium. De show wordt met 2 personen gespeeld en is inclusief geluid tot 200 personen. Vaak wordt gebruik gemaakt van give aways aan het einde van de show. Dit is in overleg.

De theatershows:

Clown Bob & Belle en de mysterieuze stoel (van ???)
Clown Bob & Belle en de verstopte enveloppen
Clown Bob & Belle en het avonturen-rad
Clown Bob & Belle en het surprise cadeau

Voor verschillende bedrijven wordt de show aangepast of wordt er een compleet nieuwe show geschreven. Zo passen wij de show aan op de sinterklaasperiode, het jubileum van de school of de openingsceremonie van het bedrijf.

Er zijn twee verschillende opties om de theatershow te boeken:

Het theaterprogramma

Dit programma bestaat uit 1 x 60 á 75 min show. Meerdere shows op één dag zijn mogelijk. De theatershow is ideaal voor locaties binnen zoals feestzalen, theaters, evenementenlocaties en feesttenten. Een standaard show is te boeken vanaf €750,- exclusief BTW en reiskosten. Vaak wordt onze ontvangstact bijgeboekt: 15 minuten €50,00.

Het dagprogramma

Het dagprogramma bestaat uit 4 of 5 verschillende shows van elk 25 á 30 minuten in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Ideaal voor open dagen, bedrijfsfeesten, braderieën en evenementen, die de hele dag duren. Een standaard show is te boeken vanaf €850,- inclusief geluid tot 200 personen exclusief BTW en reiskosten.

Technische gegevens
Decor: Optioneel bij te boeken: De entertainmentcaravan (buiten) of het theatergordijn (binnen)
Speelruimte: minimaal 4 x 3 mtr.
Geluidsinstallatie: 2x 600 Watt / tot maximaal 200 personen
Stroomvoorziening: 1 onbelaste groep van min. 16 ampère / 230v
Opbouwtijd: 60 minuten
Afbouwtijd: 60 minuten

Meer informatie & Bestellen


Clown Bob & Belle theatershow
De mysterieuze stoel kindershow
Kinderpopconcert
theatershow kindervermaak

Clown Bob & Belle theatershowDe mysterieuze stoel kindershowKinderpopconcerttheatershow kindervermaak