Stelten act ‘De Tjief Tjief vogel’

In de stelten act ‘De Tjief Tjief vogel’ wordt op een bijzondere manier clownerie en de kunst van steltlopen gecombineerd.
Onze entertainer heeft een nieuw huisdier! De Tjief Tjief vogel. Deze grote vogel is voor onze entertainers erg eigenwijs maar voor kinderen is hij de liefste vogel op aarde. De vogel is een eye catcher en zorgt zo voor de nodige aandacht. De klunzigheid van de dierenverzorger zorgt voor allerlei hilarische taferelen waarbij de kinderen interactief betrokken worden. De vogel eten geven, tot rust laten komen of zijn eigen hoed bjhouden wordt al een hele opgave. Gelukkig kunnen de kinderen helpen!

Deze stelten act ‘ De Tjief Tjief Vogel’ komt uitstekend tot zijn recht op jaarmarkten, koopzondag, festivals, theaterfestivals, kermissen en cultuurdagen. Deze act wordt altijd uitgevoerd met 2 entertainers.
Deze act is te boeken vanaf €290,- exclusief BTW en reiskosten. Voor meerdere draaiuren, entertainers en supplementen maken wij een offerte op maat.

Meer informatie & Bestellen


De Tjief Tjief vogel kinderanimatie steltenact
Kinderentertainment stelten act
Clown Bob steltloopact kidzfun
De Tjief Tjief Vogel theateract KidzFun
Festivalact stelten KidzFun

De Tjief Tjief vogel kinderanimatie steltenactKinderentertainment stelten actClown Bob steltloopact kidzfunDe Tjief Tjief Vogel theateract KidzFunFestivalact stelten KidzFun