Sinterklaasprogramma

Sinterklaasprogramma: Sinterklaasvoorstellingen, sinterklaas en zwarte piet bezoek, voorprogramma of de complete organisatie van uw sinterklaasmiddag. Interactief, professioneel én zonder zorgen! Voor kinderen de leukste periode van het jaar en wij helpen hier graag aan mee. Wij helpen sint en piet om alle kinderen op tijd hun cadeautjes te bezorgen bij bedrijven, instellingen, scholen, verenigingen én thuis. Boek onze sinterklaas en overige acts ruim op tijd, dan heeft u nog alle keuze.

Sinterklaas voorprogramma:

Natuurlijk is geen sinterklaasmiddag compleet met een interactief voorprogramma. KidzFun heeft een aantal shows ontwikkeld speciaal voor het ontvangst van Sinterklaas. Wij vermaken de kinderen tot de komst van sinterklaas. Met een spelshow, theatershow of entertainment.
Kijk hier voor sinterklaas voorprogramma show
Klik hier voor kleine sinterklaas voorprogramma’s

Sinterklaas en zwarte pieten bezoek:

Onze professionele Sinterklaas komt bij de kinderen op bezoek. Ongedwongen, adrem, flexibel en een geweldige entertainer haalt u in huis. De zwarte pieten zorgen voor een extra entertainment-sausje. Elke piet heeft bij ons een bijzondere persoonlijkheid of kunstje…
Kijk hier voor sinterklaas en zwarte pieten bezoek

Ballonnen- en goochel-piet

De twee opvallendste pieten zijn onze ballonnen en goochelpiet! Zij zorgen voor entertainment terwijl de kinderen op sinterklaas wachten. Als entree-act, doorlopend in de middag of als afsluiting van het sinterklaasfeest verbazen zij de kinderen met de favoriete trucs van Sinterklaas of de mooiste ballonnen helemaal in thema!
Kijk hier voor de ballonnen- en goochelpiet

Complete organisatie sinterklaasmiddag

Het kost u vrijwel geen moeite om een complete sinterklaasmiddag te organiseren. Wij geven u tips met het bestellen en ordenen van de cadeau’s en wij doen de rest. Een middagvullend programma ‘op maat gemaakt’ zonder zorgen. Onze entertainers zijn op elkaar ingespeeld en maken er een geweldige middag of avond van. Compleet met snoepgoed, decoraties, voorprogramma en natuurlijk sinterklaas en zwarte pieten! Alle ingrediënten voor een perfecte sinterklaasmiddag.
Kijk hier voor een complete sinterklaasmiddag

Meer informatie & Bestellen


Sinterklaasprogramma Pieten