Sinterklaas en zwarte pieten

Sinterklaas bezoek

Sinterklaas boeken met zijn Pieten? Onze professionele sinterklaas gaat op pad bij bedrijven, buurtverenigingen, gemeentes en evenementen. Het sinterklaasfeest is natuurlijk helemaal compleet met een bezoek van Sinterklaas zelf. Sinterklaas gaat vaak op pad bij bedrijven, buurtverenigingen, gemeentes en evenementen. Onze Sint en Pieten zien er zeer verzorgd uit en zijn ervaren entertainers. Sinterklaas en zijn Pieten zijn vooral geliefd om de persoonlijke interactie met de kinderen. Een programma is nooit statisch en de kinderen kunnen alles vragen of meedenken met sinterklaas! Geen langdradige verhalen maar namenkennis, improvisatie en assertiviteit maken onze Sinterklaas tot een bijzondere man! Uit ervaring kunnen wij een concept bieden wat niet alleen leuk is voor kinderen maar ook voor volwassenen. Afhankelijk van het aantal kinderen, het tijdsbestek en aantal pieten is deze act te boeken vanaf €225,- exclusief BTW en reiskosten.

Tip: Boek bij Kidzfun ook een voorprogramma! Onze entertainers kennen elkaar en zijn op elkaar ingespeeld om het complete programma vlekkeloos over te laten verlopen. Wij verzorgen een compleet Sinterklaasprogramma waar u zelf geen zorgen om heeft!

Bijzondere zwarte Pieten

Het entertainmentpersoneel van KidzFun zal elk een eigen piet vertolken. Wij zijn geen standaard pieten, wij zijn vakbekwame entertainers. Zo zijn er onder andere een ballonnenpiet, entreepiet, muziekpiet, eigenwijspiet en klungelpiet. Ze zijn op de hoogte van de avonturen die de pieten en Sinterklaas elk jaar op tv meemaken. U kun één of meerdere pieten inschakelen voor een tijdsbestek dat u zelf bepaalt. U boekt al één van onze professionele pieten vanaf € 60,- inclusief strooigoed. Ideaal voor bedrijven, kinderdagverblijven, scholen en familiebijeenkomsten. Op uw verzoek passen wij ons aan om het entertainment een persoonlijke noot te geven. Een unieke en opvallende combinatie in deze tijd van het jaar.

Meer informatie & Bestellen


Sint en piet kidzfun Bladel, Kaatsheuvel
Professionele Sinterklaas
bijzonder zwarte pieten
Zwarte pieten KidzFun
ballonnenpiet

Sint en piet kidzfun Bladel, KaatsheuvelProfessionele Sinterklaasbijzonder zwarte pietenZwarte pieten KidzFunballonnenpiet