Sander & Sandy Suikerspin

Sander en Sandy Suikerspin zijn broer en zus. Samen hebben ze op een speciale school gezeten waar ze geleerd hebben om perfecte suikerspinnen te maken. Ze hebben een hippe caravan waarmee ze op allerlei evenementen suikerspinnen uitdelen aan de kinderen. De kinderen kunnen zelfs een handje helpen als ze op bezoek zijn bij Sander en Sandy. Natuurlijk is deze act ook binnen te plaatsen.

Tijdens deze entertainmentact delen we op een ludieke manier gratis suikerspinnen uit aan de kinderen (onbeperkt). Het is een leuke combinatie van origineel en opvallend entertainment waarbij interactie met de kinderen erg belangrijk is. Sander & Sandy Suikerspin kleden zich netjes en zijn vooral op zakelijke evenementen een sterke schakel in het kinder-entertainment. Worden Sander en Sandy beide geboekt dan verzorgt één entertainer de lekkernijen en de andere vermaakt de wachtende kinderen in de rij. Ze vormen zo samen één geheel. Eventueel kunnen Sander & Sandy ook popcorn uitdelen of de mobiele entertainmentkoffer meenemen voor extra vermaak!

Deze act is te boeken vanaf €175 exclusief BTW en reiskosten. Voor meerdere draaiuren, entertainers en supplementen maken wij een offerte op maat.

Meer informatie & Bestellen


Popcorn en Suikerspin KidzFun Kaatsheuvel
Entertainment Suikerspin De Valk Reusel
Sander & Sandy Suikerspin entertainment bruiloft
Foto voor flyer op maat opticiën
Sander & Sandy Suikerspin KidzFun Bladel
Sandy Suikerspin op Segway open dag
Sander Suikerspin met entertainmentkoffer
lekker smullen suikerspin

Popcorn en Suikerspin KidzFun KaatsheuvelEntertainment SuikerspinSander & Sandy Suikerspin entertainment bruiloftFoto voor flyer op maat opticiënSander & Sandy Suikerspin KidzFun BladelSandy Suikerspin op Segway open dagSander Suikerspin met entertainmentkofferlekker smullen suikerspin