Referenties

Voor een aantal bedrijven hebben wij special concepten ontwikkeld. KidzFun voorziet hierin qua organisatorisch en concepting een belangrijke rol met betrekking tot kinder-concepten. Enkele opdrachtgevers lichten wij toe met hun speciale opdracht: .

La Vache Qui Rit  i.s.m. UNA projectmanagement
In opdracht van La Vache Qui Rit ontwikkelde KidzFun speciale kinderfeesten. In dit kinderfeestconcept werd rekening gehouden met de wensen van La Vache Qui Rit en het bedrijfsprofiel. Het ‘op maat’ gemaakte exclusieve feest bevatte de kennis en kunde van onze entertainers en imagineer van KidzFun. Ze ontwikkelde een kinderfeest met persoonlijke, give-aways, kaas-momenten, feestelijke ballonnen en natuurlijk de lachende koe in levende lijven. De organisatie, conceptontwikkeling en planning was in handen van KidzFun en UNA projectmanagement.

Eetcafé De Kers Oerle
Eetcafé De Kers is Oerle (Veldhoven) staat bekend om het kindvriendelijkste restaurant in de regio. Naast de speelkelder zijn Clown Bob & Belle de vaste entertainers tijdens diverse evenementen. KidzFun ontwikkelde een concept met een kindermatinee en diner met diverse entertainmentacts. Na deze acts is het tijd voor het frietfestijn. De Clowns eten samen met de kinderen aan één grote tafel. Ouders kunnen lekker á la card aan hun tafel bestellen terwil de kinderen samen met de clowns het frietfestijn beleven. Zo is op diverse woensdagen en in de vakanties De kers vol gereserveerd door de komst van de clowns.

Landal Het Vennenbos Hapert
Om het fanatieke recreatieteam van Landal Het Vennenbos in Hapert te ondersteunen werd voor de horecamanager een concept ontwikkeld om het ontbijt meer entertainmentwaarde te geven én meer gasten hiervan grbruik te laten maken. Tijdens de sinterklaasperiode ontwikkelde KidzFun een aanvulling op het zwarte-pieten-ontbijt. De kinderen konden samen met de pieten eten en er was in het restaurant altijd wat te beleven. Natuurlijk hielden deze pieten ook rekening met de gebeurtenissen op het vakantiepark zelf in deze periode. De beleving van de gast is door dit ontbijt gestegen en er werd in deze periode veel vaker gebruik gemaakt van dit ontbijt.

MVGM Vastgoed Breda
Om de personeelsleden en hun kinderen extra in het zonnetje te zetten werd KidzFun benaderd voor een compleet sinterklaasprogramma. KidzFun organiseerde van begin tot eind de sinterklaasmiddag met voorbereidingen op de locatie, ontvangst, voorprogramma met Clown Bob en Belle en bezoek van onze altijd professionele sinterklaas met 5 zwarte pieten. Naast de organisatie werd MVGM geadviseerd over cadeau’s, uitnodigingen en locatie.

Kempenrun + KidsRun Hapert
speciaal voor de rode neuzenloop van de kidsRun ontwikkelen Clown Bob & Belle elk jaar een nieuw mini-verhaal om met de kinderen te beleven voordat zij deze sportieve loop meelopen. De clowns ontvangen de kinderen, nemen ze mee door de route en verzorgen een komische tint bij de prijs-uitreiking.

https://www.youtube.com/watch?v=FWIfP48A2AY

Gasterij De Commanderie Tilburg
Voor De commanderie in Tilburg organiseren wij jaarlijks het complete entertainment en attractieprogramma tijdens kindercarnaval. Beide krachten worden gebundeld om een zeer goed bezochte kindercarnaval te draaien die elk jaar nog drukker bezocht wordt. De kunst van KidzFun om dit entertainmentprogramma elk jaar vernieuwend te houden.

Chassé Theater Breda
Ter promotie van de ‘podiumbeestjes’ van het Chassé Theater in Breda is een activiteit tijdens de opening van de Jeugd theater dagen ontwikkeld. KidzFun bestelde bedrukte ballonnen met de afbeeldingen van de podiumbeestjes erop. Deze werden tijdens het evenement gebruikt in de ballonfiguren die de entertainers hebben gemaakt. Ter ondersteuning werden 8 ballonpilaren geplaatst en een ballonnenboom met uitdeelballonnen.

Het Spoorwegmuseum – Thomas de Trein dagen Utrecht
De landelijke fan-dagen van tekenfilmfiguur Thomas de trein worden in het spoorwegmuseum van Utrecht georganiseerd. Speciaal voor dit evenement ontwikkelde onze ballonkunstenares Marloes speciale ballon-figuur-cadeautjes voor de kinderen. In vier dagen hebben we ruim 1250 ballonnen van thomas de trein en zijn vriendjes uitgedeeld. In deze film komen onze ballon-entertainers voor bij 1:50 min.

Meer informatie & Bestellen

la_vache_qui_rit_logo
DeKers
Landal
Spoorwegmuseum
Sounds-of-Love---Gratis-trouwbeurs
indegloria logo
SunriseLogo
logo boshuys
logo_zuyver
logo bruisend
commanderie logo
villa de vier jaargetijden
Biestheuvel
DeValkLogo
chasse-theater
BonVivant
Pathe logo
Referentie Van Ham
little kings and queens logo klein
MVGMvastgoedlogo
UNA
michelbrink elektro
praxis
StJorisZorg
logo cult & tumult
Seppe Airshow
Rodeneuzenrace
WVK
smam
rkc
logeren met je pgb
LandvandeZaligheden
studioWLT
deparaplu
clientfocusinterim
Brouwersgilde
Bladella

la_vache_qui_rit_logoDeKersLandalSpoorwegmuseumSounds-of-Love---Gratis-trouwbeursindegloria logoSunriseLogologo boshuyslogo_zuyverlogo bruisendcommanderie logovilla de vier jaargetijdenBiestheuvelDeValkLogochasse-theaterBonVivantPathe logoReferentie Van Hamlittle kings and queens logo kleinMVGMvastgoedlogoUNAmichelbrink elektropraxisStJorisZorglogo cult & tumultSeppe AirshowRodeneuzenraceWVKsmamrkclogeren met je pgbLandvandeZalighedenstudioWLTdeparapluclientfocusinterimBrouwersgildeBladella