Popconcert

Kinderen willen ook weleens aanwezig zijn bij een popconcert! Dat kan bij Kidzfun! Het popconcert voor kinderen wordt aangeboden in combinatie met een attractie- en entertainmentplein.

Popconcert voor kinderen

Afhankelijk van de locatie zorgt KidzFun voor alle benodigdheden om een compleet podiumprogramma (inclusief licht, geluid, podium en decoraties) speciaal voor kinderen van 4-12 jaar neer te zetten. Uit ervaring weten wij wat bij kinderen speelt en kunnen wij een gevarieerd aanbod doen. Het podiumprogramma gaat geheel in overleg: De hoofdact, presentatie, goochelshow, discoshow en vele andere mogelijkheden passeren de revue om dit kinderpopconcert helemaal compleet te maken. Op de planken hebben onder andere gestaan: KidzFun goochelshow, Clown Bob en Belle discoshow, Djumbo en Droomband.

Dit geheel wordt georganiseerd door de ervaren organisatoren van KidzFun. Deze organisator is van begin tot eind uw contactpersoon en draagt de verantwoordelijkheid over dit project. Eventueel kan een deel van de PR meegenomen worden.

Meer informatie is te vinden op: www.hetleukstekinderfeestvan.nl