Open dag

Het kinderentertainment, kindervermaak, is belangrijk tijdens een evenement bij bedrijven, zoals een open dag, bedrijfsfeest of relatiedag. Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders het ook naar hun zin. Wij gebruiken de spontaniteit, vrolijkheid en speelsheid van kinderen om uw evenement een feestelijk tintje te geven. Wij verzorgen entertainment voor kinderen, maar ouders genieten lekker mee.

Een flink aantal entertainment-acts zijn (eenvoudig) aan te passen op uw bedrijf. Niet alleen de inhoud van de act maar ook de kleding van de entertainers en eventuele give aways. Wij voeren uw bedrijfsactiviteiten, huisstijl en wensen vlekkeloos door in het  entertainment-gedeelte.

Enkele acts die vaak geboekt worden bij een open dag:

 

(Kidz)- Photo Booth

Deze geweldige act zorgt voor een creatieve en gezellige sfeer. Onze entertainer ontvangt uw gasten en ‘ kleed ze leuk aan’  met accessoires en attributen. Hierna gaan uw gasten in de photo booth voor een leuke en gekke foto. Deze foto wordt direct uitgeprint voor uw gasten. Een persoonlijke give away die gasten bewaren! U krijgt natuurlijk ook alle foto’s ter beschikking.
Deze act is op vele manieren aan te passen op uw bedrijf of evenement:
- De achtergrond van de photobooth
- Thema pakket met accessoires
- Logo of tekst op elke foto
- Sleeve of presentatiehoes voor de foto in uw huisstijl
- Entertainment ‘typetje’  aangepast op uw bedrijfsprofiel
Bijzonder, vernieuwend en creatief!
Meer informatie over de Photo-Booth vind u hier!

Clown Bob & Belle

Deze clowns zijn vriendelijk, vrolijk en enthousiast. De omgeving van uw bedrijf is al een cadeautje op zich, waar de clowns zeker wat mee kunnen in hun entertainmentact. Altijd vinden wij een passende act op uw open dag, gepersonaliseerd op uw bedrijf. Zo is Bob al electromonreur-kluns geweest en zoekt hij zijn schoenen bij een kinderschoenen-winkel. Clown Belle trekt haar sjiekste jurk aan voor het accountantskantoor of heeft een leuk vervoersmiddel tussen verschillende bedrijven.
Meer informatie over Clown Bob & Belle vind u hier!

Ballon-entertainment

Onze ballon-entertainers maken het onmogelijke waar van ballonnen! Naast het grote en exclusieve assortiment van bijzondere ballonfiguren maken wij ook ballonfiguren ‘ op maat’  voor uw bedrijf. Zo ontwikkelde wij de lachende koe van La Vache qui rit, Thomas, emily, diesel en henry van Thomas de trein, toverstaffen en hoeden met de afbeelding van het podiumbeestje voor het Chasse Theater. Aan elke character is vorm te geven!
Meer informatie over onze Ballonnenkunstenaressen vind u hier!

Allround goochel magic

Vele goocheltrucs van onze huisgoochelaar Tim zijn aan te passen op uw bedrijf. Zo worden logo’s in diverse onderdelen verwerkt en verwerken wij artikelen/producten van uw bedrijf in onze acts. Ook kunnen wij give aways van uw bedrijf tevoorschijn toveren! Leuk en interactief voor kinderen, verbazing voor volwassenen met een cadeautje!
Meer informnatie over allround gochel magic vind u hier!

Knutsel- en kleurterras

Een educatief onderdeel waar kinderen hun creativiteit kwijt kunnen. Onze professionele begeleiders helpen de kinderen met knutselen. Een flink aantal knutselmaterialen zijn op het bedrijf aan te passen om het perfect op uw evenement aan te laten sluiten. Wij laten een kleurplaat maken van uw bedrijfspand/characters of werkzaamheden, wij verwerken uw logo in alle fotolijstjes die versierd worden of wij frezen uw tekst in de houten knutselmaterialen. Ook op de buttons die we maken kunnen we tekeningen plaatsen die een directe link hebben met het bedrijf.
Meer informatie over het knutsel- en kleur terras vind u hier!

Ballonnenwedstrijd

Een ballonnenwedstrijd valt altijd op! Niet alleen op uw open dag maar ook in de wijde omgeving. Vaak verzamelen we alle ballonnen om deze in 1x op te laten met de kinderen. De ballonnen kunnen wij laten bedrukken met uw logo of tekst. Het wedstrijdkaartje aan de ballonnen is ook volledig op uw huisstijl aangepast.
Meer informatie over de ballonnenwedstrijd vind u hier!

Luchtkussens en attracties

Een eyecatcher is altijd een luchtkussen of attractie op uw open dag. Op vele publieksevenement wordt vaak betaald voor dit soort vermaak. U kunt dit gratis aanbieden op uw open dag! Onze vriendelijke en professionele attractiebegeleiders zorgen voor een feest als kinderen van de attractie gebruik maken. Schoenen aan en uit doen, aftellen voor de rodeostier of een extra rondje in de draaimolen zorgt voor een extra dimensie bij onze luchtkussens en attracties! Volledig begeleid zonder zorgen!
Meer informatie over attracties vind u hier!