Muziek entertainmentact 4 kids

Deze muziek entertainmentact zorgt ervoor dat iedereen met een lach op uw evenement is. Komische grapjes, complimenten, gekke humor verwerkt in één muzikale act! Een muzikale entertainmentact speciaal voor kinderen. Wij maken de liederen persoonlijk! Een persoonlijke boodschap van uw evenement, voor iedere bezoeker een compliment of  een verhaal van uw gasten omgetoverd in een mooi lied! Deze liederen worden akoestisch gebracht met veel humor en een hoog show gehalte. De deuntjes van de liederen klinkt iedereen bekend in de oren. Natuurlijk ligt de nadruk bij dit kinderentertainment op de kinderliedjes. Een afwisseling met de welbekende kinderliedjes is natuurlijk ook mogelijk.

Kidzfun heeft een concept dat perfect past op een bedrijfsevenement, theaterfestival, braderie, jaarmarkt of bedrijfsfeest.
Wij denken graag met u mee, om deze liederen nog persoonlijker te maken en om een concept compleet op uw wensen aan te passen!

Complimenten act:
Onze 2 huis-muziekanten spelen ‘persoonlijke liedjes’ voor de kinderen (en volwassenen natuurlijk). In een interactief gesprek met een groepje kinderen komen zijn aan informatie die zij omzetten in een bijzonder lied op bekende melodieën van bijvoorbeeld kinderliedjes. Bewapend met een ukelele en harmonische zang verspreiden zij een “warm gevoel”. Een stortvloed aan gepersonaliseerde complimenten speciaal voor jou worden muzikaal, harmonisch en in rijm afgeleverd! Zo voelen de kinderen zich wel heel bijzonder! Deze act is mobiel verplaatsbaar en heeft geen vaste standruimte. Zij zoeken hiervoor plaatsen met weinig versterkt geluid van bijvoorbeeld podia of acts met hard geluid. Dit is een pre om deze act te doen slagen.
Deze act wordt uitgevoerd met 2 personen en is te boeken vanaf €650,- exclusief btw en reiskosten.

Meer informatie & Bestellen

muzikale act
Complimenten entertainment 4 kids
Muziek entertainment
Erik en Anne opvrolijken wachtrij

muzikale actComplimenten entertainment 4 kidsimprovisatie muziek entertainment allroundmuziek vermaak entertainment