Magic kindershow

De Magic kindershow van KidzFun is gebaseerd op persoonlijke interactie met de kinderen. Niet alleen kijken en verwonderen maar ook meedoen én meehelpen in de zaal en op het podium! Kinderen worden interactief betrokken bij deze magische show! De goochelstokkenmachine slaat op hol! Dat is de rode draad van deze 60 minuten durende goochelshow speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De kindershows van onze huisgoochelaars Richard en Tim zijn altijd erg succesvol. De reden hiervan is dat er niet alleen voor de kinderen goochelt, maar ook mét de kinderen. De kinderen zullen veel juichen, joelen, lachen en interactief aan de show deelnemen, wat zij maar al te graag doen. Ze zullen vaak verbaasd zijn door de verrassende wendingen die ontstaan en het goocheltalent dat de kinderen zelf bezitten.

Het theaterprogramma show
Dit programma bestaat uit 1 x 60 á 65 min show door één entertainer. Meerdere shows op één dag zijn mogelijk. De theatershow is ideaal voor locaties binnen zoals feestzalen, theaters, evenementenlocaties en feesttenten. Een standaard show is te boeken vanaf €650,- exclusief BTW en reiskosten.

Het dagprogramma
show
Het dagprogramma bestaat uit 4 of 5 verschillende shows van elk 25 á 30 minuten in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Ideaal voor open dagen, bedrijfsfeesten, braderieën en evenementen, die de hele dag duren. Een standaard show is te boeken vanaf €850,- inclusief geluid tot 200 personen exclusief BTW en reiskosten.

Meer informatie & Bestellen


Goochelaar holland gots talent
trucs goochelaar
Tim Goochelshow
Tim goochelact
Tim Goochelaar
Goochelshow Tim
Goochel piet kidzfun

Goochelaar holland gots talenttrucs goochelaarTim GoochelshowTim goochelactTim GoochelaarGoochelshow TimGoochel piet kidzfun