Luchtkussens

De luchtkussens van KidzFun bieden veel plezier voor kinderen. Gegarandeerd succes! Lekker actief springen en ravotten op een luchtkussen vinden veel kinderen leuk. Alle attracties van KidzFun zijn veilig, netjes en schoon. Goedgekeurd door het liftinstituut.

Gaat u voor een low-budget optie dan kunt u de luchtkussens op één van onze locaties ophalen maar meestal verzorgen wij de attractie in zijn geheel. Wij zorgen voor het vervoer, veilig en verantwoord opbouwen en afbreken, en professionele begeleiding. Deze begeleiding is ten aller tijden kindvriendelijk en behulpzaam: Veter strikken, spring wedstrijd organiseren en de veiligheid in de gaten houden is bij KidzFun vanzelfsprekend!

In ons eigen assortiment bevinden zich 4 verschillende luchtkussens. Wilt u graag een groter luchtkussen, spelkussen of een attractie met thema? Denk hierbij aan een stormbaan of klimtoren. Wij hebben vele contacten in de attractiewereld om voor u een passende attractie te verzorgen.

Het luchtkasteel (niet overdekt)

Het luchtkasteel is compact (3.9 x 3.0 x 3.2 m) en kan binnen en buiten geplaatst worden. Het luchtkasteel heeft een leuke vorm en heeft een beschildering op de pilaren. Het luchtkasteel heeft geen dak. Het luchtkasteel is te huur voor €95,- per dag. Wilt u langer dan één dag huren dan hebben wij speciale staffelprijzen.

Het Mini luchtkussen (wel en niet overdekt)

Dit luchtkussen is een makkelijk hanteerbaar luchtkussen. KidzFun heeft twee van deze luchtkussens in het assortiment. Eén kussen kan in een paar minuten overdekt worden met een bijgeleverd dakzijl. De afmeting is 4.3 x 3.0 x 3.2 mtr. Het luchtkussen zonder dakzijl is te huur voor € 75,- per dag. Het luchtkussen inclusief dakzeil is te huur voor €85,- per dag. Wilt u langer dan één dag huren dan hebben wij speciale staffelprijzen.

Het grote luchtkussen (wel overdekt)

Dit luchtkussen is het grootste in het assortiment van KidzFun. Een TUV goedgekeurd luchtkussen zorgt ervoor dat de kinderen onbezorgd kunnen springen en ravotten. De afmetingen van het luchtkussen zijn 5.9 x 4.1 x 3.9 mtr. Het luchtkussen inclusief dakzeil is te huur voor €125,- per dag. Wilt u langer dan één dag huren dan hebben wij speciale staffelprijzen.
Bovenstaande prijzen zijn op basis van afhalen op onze locatie in Bladel of Kaatsheuvel. Ook hebben wij een ophaallocatie in Eindhoven. Meestal verzorgen wij attracties in zijn geheel met vervoer, opzetten, afbreken én professionele begeleiding. Dit is mogelijk vanaf €175,- exclusief BTW. Op alle attracties zijn onze algemene huurvoorwaarden van toepassing!

Meer informatie & Bestellen


vrolijke kinderen luchtkussenverhuur brabant
luchtkasteel-Clown-Belle-kidzfun
Speelplezier op luchtkussen kidzfun brabant
Luchtkasteel KidzFun
Luchtkussen overdekt kidzfun Bladel
Luchtkussen Mini niet overdekt kidzfun kaatsheuvel
luchtkussen groot kidzfun
klimtoren KidzFun
stormbaan KidzFun luchtkussenverhuur

vrolijke kinderen luchtkussenverhuur brabantluchtkasteel-Clown-Belle-kidzfunSpeelplezier op luchtkussen kidzfun brabantLuchtkasteel KidzFunLuchtkussen overdekt kidzfun BladelLuchtkussen Mini niet overdekt kidzfun kaatsheuvelluchtkussen groot kidzfunklimtoren KidzFunstormbaan KidzFun luchtkussenverhuur