Klein voorprogramma sinterklaas

Klein voorprogramma sinterklaas. Naast de sinterklaasshows bieden wij ook voorprogramma’s aan voor kleinere groepen kinderen (tot 50 personen). Deze acts zijn met een kleine geluidsinstallatie of zonder geluid, uitgevoerd door 1 entertainer.

Photobooth ontvangst entertainment
We gaan iets speciaals voor Sinterklaas doen! Onze entertainer verwelkomt de kinderen en legt uit wat we gaan doen (10 min). We gaan foto’s maken in Sinterklaas-stijl om ze aan Sinterklaas te laten zien. De kinderen verkleden zich met leuke sinterklaas-attributen, maken (samen met de ouders) een foto in onze fotostudio. Deze foto’s printen we direct uit. We kunnen hier een fotoslinger van maken, dan ziet Sinterklaas alle foto’s als hij binnen komt. Komt Sinterklaas al? Dan gaan we natuurlijk samen zingen en de foto’s laten zien! Deze foto’s krijgen de kinderen achteraf mee naar huis en de organisatie krijgt de foto’s digitaal toegestuurd. We maken een leuke template op de foto met tekst/logo van het bedrijf. Er kan gekozen worden tussen 10×15 foto’s of fotostrips met 3 foto’s. Prijs op aanvraag afhankelijk van de draaitijd. Ook zonder show mogelijk.

De minister van feestelijke zaken
De minister van feestelijke zaken is een bijzonder net geklede meneer. Hij heeft vernomen dat Sinterklaas komt! Hij wil eerst even controleren of het feestgehalte wel hoog genoeg is om in aanmerking te komen voor het ‘feestcertificaat’. Dat is natuurlijk wel nodig als Sinterklaas komt! De Kindershow minister van feestelijke zaken is gebaseerd op improvisatie en interactie met de kinderen. De basis is de onhandige kluns die op basis van interactie met de kinderen de show leid, enkele goocheltrucs maken deze show helemaal compleet! De kosten voor de Kindershow minister van feestelijke zijn €550,- exclusief btw. inclusief geluid

Hokus pokus piet
Goochelpiet doet de leukste goocheltrucs voor de kinderen. De interactie met de kinderen is erg hoog, de kinderen helpen namelijkzelf mee met de trucs. Misschien kunnen de kinderen het betoverde tafeltje van Sinterklaas zelf laten zweven! De trucs zijn speciaal voor kinderen ontwikkeld om ze zelf mee te laten doen. De oudere kinderen vinden het leuk om achter het geheim van de trucs te komen. De jongere kinderen vinden het gewoon leuk om te zien wat er allemaal gebeurd!
Kosten zijn €550,- voor 60 minuten, exclusief reiskosten en btw. (Deze show is mogelijk inclusief geluid voor €395,-)

Ballonnenkunstenares
Onze ballonnenkunstenares maakt geweldige figuren van ballonnen. Geen simpele zwaarden of hondjes! Dit is echte ballonnen-kunst! Een pietenmuts, mijter of ameriko van ballonnen, het kan allemaal. Kinderen krijgen voordat sinterklaas er is al een leuk cadeautje. Wij maken per entertainer ongeveer 20-25 ballonfiguren per 60 minuten. Kosten zijn €145,- voor 60 minuten en €45,- voor elke 30 minuten extra, exclusief reiskosten en btw.

Akoestisch muziek voorprogramma
Erik en Anne zijn twee zwarte pieten die de kinderen meenemen in hun belevingsverhaal. Ze vertellen dit op erg mooie wijze en speelt tussen de twee pieten af. Het is een klein voorprogramma van 30 minuten zonder versterkt geluid. Het interactieve verhaal wordt afgewisseld met akoestische muziek met herkenbare liedjes en een flinke dosis improvisatie! Deze act is uit te breiden met het ontvangst van de kinderen met high five en box bij binnenkomst.
Kosten zijn €475,- exclusief btw en reiskosten.

Meer informatie & Bestellen


Ballonnenkluns
IMG_3017
IMG_0071
BlaasVaak
Complimenten entertainment 4 kids

BallonnenklunsIMG_3017IMG_0071BlaasVaakComplimenten entertainment 4 kids