Kindershow

KidzFun Kindershow is gegarandeerd succes door de persoonlijke  interactie met de kinderen en aangepassingen op uw situatie! Er zijn door ons zelf diverse shows ontwikkeld die wij makkelijk aan kunnen passen op uw situatie. Voor alle leeftijden en voor diverse doeleinden zoals jubilea, open dagen, jaarmarkten of podiumprogramma’s.
Diverse shows zoals spelshows, goochelshows en clownsshows zijn te boeken. Regelmatig ontwikkelen wij een show ‘op maat’ of passen wij in een handomdraai een show aan. Dit om onze show één geheel te laten zijn met de overige onderdelen op uw evenement!
Pas op! regelmatig worden ouders betrokken in de show, zij genieten dan van het plezier dat de kinderen hebben! U bent gewaarschuwd!

Theatershow Clown Bob & Belle

Bob en Belle Kindershows

De Theatershow van Clown Bob & Belle is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar , maar ouders genieten zeker lekker mee! De kinderen beleven samen met de twee clowns een verhaal! Dit is een interactief belevingsverhaal waarbij de kinderen actief betrokken worden. Stil zitten en kijken is er voor de kinderen niet bij! Ze helpen Clown Bob & Belle om het verhaal tot een goed einde te brengen. Dit is wel nodig want de betwetende en ondeugende Clown Bob snapt er niets van en de lieve maar onhandige Clown Belle kan ook wel wat hulp gebruiken!
Meestal wordt de kindershow ontwikkeld voor het evenement. Er zijn ook een aantal shows die vrij simpel aan te passen zijn qua verhaal of de situatie. Het mysterieuze cadeau (verhaal), het avonturenrad (spelshow), Discoshow (discodansen en spelletjes), de verstopte enveloppen (verhaal). De persoonlijke interactie is bij deze show dé factor die de kinderen en ouders leuk vinden. We gebruiken de reacties en actie van de kinderen als input voor de show! Deze show duren 60-75 minuten. Soms wordt een ontvangstact die perfect aansluit op het podiumprogramma bijgeboekt.
De kosten voor deze show met 2 entertainers zijn €750,00 inclusief geluid tot 200 personen en give away, exclusief 6% btw en reiskosten €0,35 p/km. Ontvangstact 15 minuten €50,00.
Meer informatie over de theatershow van Clown Bob & Belle

Tim & Timo’s goochelshow

De goochelshow van Tim & Timo is een bijzondere show. Niet alleen de magie en de trucs van Goochelaar Tim staan centraal! Ook de komische grappen en onhandigheid van Timo zullen tijdens deze show de kinderen laten lachen, klappen en roepen. Een goochelshow mét verhaallijn! Timo vindt goochelen maar raar, hij snapt er niets van. Hij wil graag weten hoe de trucs werken en gaat op onderzoek uit in het geheime boek van Tim. Maar mag hij dat wel? Zullen zijn trucs ook lukken?Deze interactieve show bevat magie, clownerie en theater waarbij de kinderen persoonlijk en interactief betrokken worden.
Deze show is te boeken vanaf €750,- inclusief geluid tot 200 personen exclusief btw en reiskosten.
De kosten voor deze kindershow met 2 entertainers zijn €750,00 inclusief geluid tot 200 personen en give away exclusief 6% btw en reiskosten €0,35 p/km. Ontvangstact 15 minuten €50,00.
Meer informatie over Tim & Timo’s goochelshow

De ballonnenshow

Deze twee entertainers maken een kindershow geheel in het thema ballonnen. Een divers aanbod die voor vele leeftijden leuk is. De kluns wil graag ballonnen opblazen (voor de opening, open dag, sinterklaas, verjaardag, bruiloft). Maar het lukt hem niet zo goed. De kinderen en de ballonnenkunstenares helpen hem mee. De kluns vind het leuk om de kinderen een ballon te geven. Bij een grote groep kinderen zijn dit ronde ballonnen. Bij een kleinere groep kinderen wordt met de kinderen een schietmuisje gemaakt met ballonnen. De interactie boeit de kinderen van begin tot eind. Aan het einde maken ze zelfs hun eigen cadeautje van ballonnen. Ook kan bij deze show een ballonfiguur van een character gemaakt worden en uitgedeeld of als een te winnen prijs (zoals wij voor la vache qui rit en thomas de trein verzorgd hebben).
De kosten voor deze show met 2 entertainers zijn €750,00 inclusief geluid tot 200 personen en give away exclusief 6% btw en reiskosten €0,35 p/km. Ontvangstact 15 minuten €50,00.
Meer informatie over De Ballonnenshow

De zoetste show van Nederland

De zoetste show van Nederland wordt uitgevoerd door Sander & Sandy Suikerspin en is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar , maar ouders genieten zeker lekker mee! De kinderen dansen en springen lekker mee op die liedjes die de entertainers verzorgen. Tussendoor wordt interactief met de kinderen gespeeld en zij zorgen zelf voor de input van de show. Elke keer is deze show weer anders!
Aan het eind van de show wordt popcorn en/of suikerspin uitgedeeld.
Deze kindershow is op vele activiteiten en evenementen inzetbaar door de grote dosis flexibiliteit en improvisatie. De show duurt ongeveer 45 minuten, waarna 15 minuten suikerspinnen of popcorn wordt uitgedeeld.
De kosten voor deze show met 2 entertainers zijn €750,00 inclusief geluid tot 200 personen en suikerspin/popcorn, exclusief 6% btw en reiskosten €0,35 p/km. Ontvangstact 15 minuten €50,00. Suikerspin én popcorn + €75,-.
Meer informatie over de zoetste show van Nederland.

Spelshow ‘ik hou van…..’ (u bepaalt het thema)

“Ik Hou van…” Is een actieve spelshow, waarbij de kinderen in teamverband de strijd met elkaar aan gaan. Met verschillende spelrondes waar zowel vragen, muziek en (groeps-)opdrachten in verwerkt zijn, proberen de kinderen met hun team zoveel mogelijk punten te scoren. Wie wint deze spelshow en gaat er met de prijzen vandoor?! Deze show wordt meestal aangepast op het evenement en de situatie. Ook zijn er enkele standaard shows zoals: Ik hou van Sinterklaas, lente, sprookjes, carnaval, brabant.
De kosten voor deze show met 1 presentatrice, 2 assistenten, decor en drukknoppen zijn €790,00 inclusief geluid tot 200 personen en give away, exclusief 6% btw en reiskosten €0,35 p/km.
Meer informatie over de spelshow ‘ik hou van…’

Meer informatie & Bestellen