Kinderentertainment

Eén van de gekste, leukste en interactiefste onderdelen tijdens een evenement is natuurlijk kinderentertainment. Goed en kwalitatief entertainment is cruciaal voor het kinderplezier  én de beleving van ouders op uw evenement of activiteit. Al onze entertainmentacts zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Natuurlijk genieten de ouders ook lekker mee en verrassen we ook alle volwassenen met onze acts. Al het kinderentertainment worden door KidzFun zelf uitgevoerd en zijn ook door onze eigen creatieve afdeling ontwikkeld.

Wanneer u kinderentertainment nodig heeft kunnen wij u perfect adviseren welke act(s) het beste tot hun recht komen in uw setting. Vele bureaus plaatsen zomaar een act of activiteiten waarbij ze nog niet eens weten wat voor soort evenement het is of wat de inhoud van de act is. Wij zorgen voor een optimale samenwerking waarbij elke act goed tot zijn recht komt en uw doel wordt bereikt. Onze creatieve afdeling kan er zelfs voor zorgen dat de acts op uw situatie worden aangepast of er kan een compleet concept ontwikkeld worden: een kind kan de was doen!

Wij verzorgen: kindershow, mobiel entertainment, creatief entertainment, theatershow, activiteiten speciaal voor theaterfestivals, braderieën en jaarmarkten en vele zakelijke doeleinden.

kinderentertainment