KidzFun Disco Show

De KidzFun Disco Show is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar , maar ouders genieten zeker lekker mee!

De kinderen dansen en springen lekker mee op die liedjes die de entertainers verzorgen. De kracht van de KidzFun Disco Show is de persoonlijke interactie met de kinderen. De input van de kinderen wordt door de entertainers omgezet in een feest- en pret festijn! De entertainers hebben veel verschillende spellen, dansjes, opdrachten bij zodat de kinderen zich helemaal uit kunnen leven!

Deze act is op vele activiteiten en evenementen inzetbaar door de grote dosis flexibiliteit en improvisatie. De Disco Show is binnen of buiten op een aanwezig podium uit te voeren. Onze eigen entertainmentcaravan (buiten) of ons decor-doek (binnen) kunnen gebruikt worden. Vaak wordt gebruik gemaakt van give aways tijdens onze shows. Dit is in overleg.

Er zijn twee mogelijkheden om deze show te boeken:

Het theaterprogramma

Dit programma bestaat uit 1 x 60 á 75 min show. Meerdere shows op één dag zijn mogelijk. De theatershow is ideaal voor locaties binnen zoals feestzalen, theaters, evenementenlocaties en feesttenten. Een standaard show is te boeken vanaf €750,- exclusief BTW en reiskosten.

Het dagprogramma

Het dagprogramma bestaat uit 4 of 5 verschillende shows van elk 25 á 30 minuten in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Ideaal voor open dagen, bedrijfsfeesten, braderieën en evenementen, die de hele dag duren. Een standaard show is te boeken vanaf €850,- inclusief geluid tot 200 personen exclusief BTW en reiskosten.

Technische gegevens
Decor: optioneel bij te boeken: entertainmentcaravan (buiten), theatergordijn (binnen)
speelruimte: minimaal 4 mtr. + 3 mtr.
Geluidsinstallatie: 2x 600 Watt / tot maximaal 200 personen
Stroomvoorziening: 1 onbelaste groep van min. 16 ampère / 230v
Opbouwtijd: 45 minuten
Afbouwtijd: 45 minuten

Meer informatie & Bestellen


Kinderdisco KidzFun
Kidzfun kinderdisco
Kinderdisco powerparty kidzfun
Drukte KidzFun Discoshow

Kinderdisco KidzFunKidzfun kinderdiscoKinderdisco powerparty kidzfunDrukte KidzFun Discoshow