Grote attracties: Draaimolens, treintjes, rodeo stier etc.

Een eye catcher op ieder kinderplein is een grote attractie. Wij verzorgen diverse grotere attracties zoals draaimolens, zweefmolens, treintjes, rodeo’s en speciale luchtkussens. Deze attracties zijn uiterst veilig en worden altijd door ons verzorgd! Vriendelijke begeleiding zorgt ervoor dat kinderen het extra leuk vinden om de attracties te betreden.
Wij hebben een groot netwerk binnen de attractie-wereld om een attractie van uw keuze te verzorgen. Deze attracties zijn standaard inclusief 4 draaiuren, opzetten, afbreken en begeleiding. Extra draaiuren zijn mogelijk. Graag maken wij voor u een offerte op maat.

Enkele voorbeelden van veel geplaatste attracties vindt u hieronder:

Disney Draaimolen

Een draaimolen die zeker tot de verbeelding spreekt bij kinderen is de Disney draaimolen. In deze draaimolen zijn 16 zitplaatsen tussen de beroemde Disney figuren. De draaimolen is 4 meter doorsnee en wordt 4 uur  begeleid door een ervaren attractiebegeleider. Prijs op aanvraag.

Nostalgische Carrousel

De Carrousel biedt  plaats aan ca. 35 kinderen  en de ouders mogen natuurlijk ook mee draaien. Deze zeer mooie carrousel is ca. 6,5m in doorsnede en 5m hoog. Hij kan zowel op 380 volt als 220 volt draaien. Een lust voor het oog en herkenbaar bij alle kinderen. Prijs op aanvraag.

Moderne draaimolen

De moderne draaimolen is een draaimolen zoals u ze steeds vaker op een kermis ziet. Een mooie opvallende ombouw met een draaimolen erin. Deze draaimolen heeft de afmeting van 6 x 7 x 5 mtr. en biedt plaats aan 20 kinderen. Het thema van deze draaimolen is circus in de decoraties. Op de draaimolen zelf staan vervoersmiddelen zoals vrachtwagens, scooters en een koets. Prijs op aanvraag.

Treintje op rails

Een vrolijke eyecatcher is dit treintje op rails. In het vrolijke treintje is plaats voor 12 kinderen per rit. Deze originele attractie wordt 4 uur begeleid door een ervaren attractie begeleider. Prijs op aanvraag.

Western trein (zonder rails!)

De Western Mini trein is een fantastische trein op wielen, die bijna overal inzetbaar is. De trein bestaat uit een locomotief en 2 wagons met zitplaatsen voor ongeveer 12 kinderen. Enkele voordelen van de Western Mini trein: hoge aantrekkingskracht, geen rails (luchtbanden), snel operationeel, geen extra voorzieningen nodig. Prijs op aanvraag.

Klimtoren (luchtkussen)

De klimtoren is een piramide met blokjes aan de zijkanten. De kinderen kunnen op de vier kanten van de piramide veilig over de blokjes omhoog klimmen. Het valkussen is ruim 6×6 mtr om 4 kinderen tegelijk te laten klimmen. Het is mogelijk om een wedstrijdelement toe te voegen. De hoogte van de klimtoren is 5.5 meter. Prijs op aanvraag.

Snappy de vis (bewegend luchtkussen)

Deze vis is een bijzonder bewegend luchtkussen. De kinderen klimmen via het touw in de bek van de vis omhoog. Maar dit kan alleen als de mond van de vis open is. Deze mond gaat automatisch open en dicht door een timer. Spectaculair voor kinderen en erg leuk om te zien. Daarna kunnen de kinderen die boven zijn met de glijbaan naar beneden. Deze attractie is 7 x 4 x 4 mtr. Prijs op aanvraag.

Rodeo-stier (kindvriendelijk!)

Een spectaculaire sensatiemaker is de rodeostier. Een ervaren begeleider zorgt ervoor dat kinderen en volwassenen de kriebels in hun buik krijgen. Enige slappe spieren zijn inbegrepen. Op verantwoorde wijze kunnen ook kinderen de uitdaging aan: Als ze zelfstandig op de stier kunnen klimmen mogen ze alleen of met een vriendje, vriendinnetje of broertje of zusje op de stier. Alleen als de kinderen dit aangeven kunnen ze van de stier afvallen op het ruime luchtkussen.

Zweefmolen

De zweefmolen heeft een nostalgisch karakter en heeft veel zitplaatsen voor de kinderen. Deze attractie is zeer geliefd bij open dagen, braderieën, winkelcentra en jaarmarkten. De zweefmolen heeft een ruimte nodig van 5 meter. Een ervaren attractiebegeleider zorgt ervoor dat deze zweefmolen 4 uur draait. Prijs op aanvraag.

Kidz play luchtkussen of trailer

Er zijn diverse kinderspeel luchtkussens of trailers met diverse obstakels. De kinderen kunnen zo vaak zij willen het parcours doen. Voor kleine kinderen is er hulp om mee te helpen en de grotere kinderen kunnen laten zien hoe stoer ze zijn op dit luchtkussen of deze trailer. Zo is er ook een speciale circus trailer met allerlei behendigheids spellen. Prijs op aanvraag.

Meer informatie & Bestellen


disney draaimolen attracties
Snappy de vis
klimtoren KidzFun
disney draaimolen
moderne draaimolen

disney draaimolen attractiesSnappy de visklimtoren KidzFundisney draaimolenmoderne draaimolen