Entertainmentconcepten op maat

Wij kunnen als professioneel organisator van kindervermaak, entertainment en entertainmentconcepten continue onze eigen acts ontwikkelen en aanpassen op veel verschillende situaties. We kijken hierbij niet alleen naar de kindvriendelijkheid en originaliteit. Erg belangrijk is ook het doel van de entertainment act. Op elke locatie is een activiteit anders, een ander doel, een andere omgeving, andere kinderen. Wij zorgen ervoor dat u de plank niet mis slaat en dat we vooraf een goed beeld hebben van uw situatie zodat ook de juiste activiteit wordt geboekt.

U kunt natuurlijk bij ons terecht voor advies. Wij ontwikkelen voor u een concept op maat! Onze creatieve afdeling staat voor u klaar. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van concepten die wij ‘op maat’ hebben ontwikkeld.

Speciale ballonfiguren voor Thomas de Trein

Speciaal voor Thomas de trein fans organiseert het spoorwegmuseum in Utrecht de fan dagen van Thomas de stoomlocomotief. Een vierdaags evenement met vele optredens, shows en entertainment.In de stand die met decoraties aangekleed was werden ballonfiguren gratis uitgedeeld. Natuurlijk geen hondjes en zwaarden! Nee echte Thomas de trein figuren van ballonnen. We hebben naast dit model ook de figuren van de vriendjes Henry, Diesel, Emily, Percy en Gordon ontwikkeld. De gezichten van de kinderen bij het ontvangst nemen van de ballonnen was geweldig! Een echte ‘hit’ op het Thomas weekend!

Zwarte-pieten ontbijt voor extra entertainment en omzet vakantiepark
Een recreatiepark wilde de omzet van het ontbijt verhogen om dit rendabel te krijgen. Wij hebben een concept ontwikkeld waarbij een drietal zwarte pieten entertainment tijdens het ontbijt hebben uitgevoerd. De persoonlijke interactie met de kinderen zorgt ervoor dat elk kindje het naar zijn of haar zin heeft! De inhoud van dit programma is door KidzFun ontwikkeld. Door de toevoeging van het entertainment is tijdens deze periode het ontbijt erg druk bezocht. De tevredenheid bij de gasten is verhoogd en het vakantiepark speelt goed in op de tijd van het jaar!

Prijsvraag winnaars krijgen speciaal ontwikkeld La Vache Qui Rit kinderfeest
Samen met het bekende kaasmerk La Vache Qui Rit is er een kinderfeest ontikkeld waarin het kaasmerk terug komt. Eisen van de opdrachtgever zoals muziekvoorkeur, visuele aspecten, gebruik producten en het beeldmerk de lachende koe heeft KidzFun verwerkt in een 2 uur durend kinderfeest voor de leeftijden 4-11 jaar. Het kinderfeest bestond uit een aantal aanééngesloten acts: ontvangst, namen-act, ballonnenkluns-act, muziek, pauze, ballonfiguren workshop, afsluiting. De prijswinnaar kreeg als cadeau een geweldige lachende koe gemaakt van ballonnen!

Kindermatinee en kinder-diner horeca-gelegenheid
Om de kindvriendelijkheid van een horecabedrijf te benadrukken zijn Clown Bob en Belle ingezet als ‘Beeldmerk’ van het eetcafé. Naast de speelkelder is er een vaste kindermiddag waarop de clowns aanwezig zijn. Elke maand wordt er een andere entertainmentact ingezet. Om dit te versterken (ook als de clowns er niet zijn) wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontworpen placemat, Bob en Belle’s kindercocktail en promotiematerialen. Tijdens de matinee wordt de omzet van het horecabedrijf verhoogd door het friet en poffertjesfeest waaraan de kinderen deel kunnen nemen. Ze eten dan samen met de clowns. De ouders kunnen in alle rust a-la-carte dineren in het restaurant.

Meer informatie & Bestellen