Decor, rekwisieten en een entertainmentcaravan

In de loop der jaren heeft KidzFun een aantal praktische decors, schermen, entertainmentacts en meubels beschikbaar. Decor, rekwisieten en een entertainmentcaravan !
Vele attributen zijn bij de desbetreffende act inbegrepen. Naast deze attributen beschikken wij ook over een aantal extra’s om uw kinderplein of podium op te fleuren:

Decorwand

Wij plaatsen een moderne stellage van aluminium buizen met een groot doek daarin. Wij hebben enkele doeken in bepaalde thema’s zoals ‘Ik Hou Van Holland’ of als’ podium’. Eventueel kunnen wij voor uw situatie een apart doek laten maken om in dit scherm te plaatsen. Kosten op aanvraag.

Entertainment-caravan

Een ideale eye-catcher als we in de buitenlucht entertainment uitvoeren is onze entertainmentcaravan. Deze nostalgische Eriba Pann caravan heeft een moderne metamorfose ondergaan en ziet er fleurig uit. Bij regen staan onze benodigdheden en de kleine bezoekers droog, en bij warmte geeft het een fijne schaduw. Zo zien uw bezoekers  buiten duidelijk waar het entertainment voor de kinderen is.
Kosten op aanvraag.

Sinterklaasstoel

Een mooie gouden fauteuil met velours glitter kussen is een mooie aanwinst voor elke Sinterklaasactiviteit. Kinderen weten meteen dat dit de troon voor Sinterklaas is en zorgt meteen voor een bijzondere sfeer in elke zaal. Deze stoel is demontabel. Het huren van deze speciale sinterklaasstoel is €75,- exclusief BTW per dag.

Theatergordijn decor

Het theatergordijn decor is gemaakt van velours rood stof met glitters. Het doek is ongeveer 3 meter lang en 2 meter hoog. Dit decor is d.m.v. de wieltjes ook makkelijk te verplaatsen. In het midden is een opening om doorheen te lopen. Hierachter wordt een zwart gordijn geplaatst. Ideaal om in een kleine ruimte de aandacht bij het entertainment te vestigen. Het huren van dit decor is €50,- exclusief BTW per dag.

Ballondecoraties

Naast entertainment verzorgen wij ook zelf ballondecoraties. Van ballonnenbogen tot tafeldecoraties en van ballonslingers tot pilaren, alles is mogelijk. Kijk op onze website voor het gehele assortiment.

Meer informatie & Bestellen


caravan entertainment kindervermaak kindershow
Theatergordijn
Sinterklaasstoel met decor

caravan entertainment kindervermaak kindershowTheatergordijnSinterklaasstoel met decor