De zoetste kindershow van Nederland

De zoetste kindershow van Nederland wordt uitgevoerd door Sander & Sandy Suikerspin en is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar , maar ouders genieten zeker lekker mee! De kinderen dansen en springen lekker mee op die liedjes die de entertainers verzorgen. Tussendoor wordt interactief met de kinderen gespeeld en zij zorgen zelf voor de input van de show. Elke keer is deze kindershow weer anders!
Aan het eind van de show wordt popcorn en/of suikerspin uitgedeeld.

Deze act is op vele activiteiten en evenementen inzetbaar door de grote dosis flexibiliteit en improvisatie. De show is binnen of buiten op een aanwezig podium uit te voeren. Onze eigen entertainmentcaravan (buiten) of het decor-doek (binnen) kan gebruikt worden.

Er zijn twee mogelijkheden om deze show te boeken:

Het theaterprogramma

Dit programma bestaat uit 1 x 60 à 65 min show en 30 minuten uitdelen van popcorn of suikerspin. Meerdere shows op één dag zijn mogelijk. De theatershow is ideaal voor locaties binnen zoals feestzalen, theaters, evenementenlocaties en feesttenten. Een standaard show is te boeken vanaf €750,- exclusief BTW en reiskosten. Vaak wordt onze ontvangstact bijgeboekt: 15 minuten €50,00.

Het dagprogramma

Het dagprogramma bestaat uit 4 of 5 verschillende shows van elk 25 à 30 minuten in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Daarna delen we 15 minuten popcorn of suikerspin uit. Ideaal voor open dagen, bedrijfsfeesten, braderieën en evenementen, die de hele dag duren. Een standaard show is te boeken vanaf €1050,- inclusief geluid tot 200 personen exclusief BTW en reiskosten.

Technische gegevens
Decor: optioneel bij te boeken: de entertainmentcaravan (buiten) of het theaterdoek (binnen)
Speelruimte: Minimaal 4 mtr. x 3 mtr. Dit is exclusief de ruimte voor het publiek.
Geluidsinstallatie: 2x 600 Watt / tot maximaal 200 personen
Stroomvoorziening: 2 onbelaste groepen van min. 16 ampère / 230v
Opbouwtijd: 75 minuten
Afbouwtijd: 60 minuten

Meer informatie & Bestellen


Sander & Sandy Suikerspin kindershow
Sander&Sandy
De 0zoetste kindershow van Nederland

Sander & Sandy Suikerspin kindershowSander&SandyDe 0zoetste kindershow van Nederland