De Ballonnenshow

Deze twee entertainers maken een show geheel in het thema ballonnen. De ballonnenshow heeft een divers aanbod die voor vele leeftijden leuk is. De kluns wil graag ballonnen opblazen (voor de opening, open dag, sinterklaas, verjaardag, bruiloft). Maar het lukt hem niet zo goed. De kinderen en de ballonnenkunstenares helpen hem mee. De kluns vind het leuk om de kinderen een ballon te geven. Bij een grote groep kinderen zijn dit ronde ballonnen. Bij een kleinere groep kinderen wordt met de kinderen een schietmuisje gemaakt met ballonnen. De interactie boeit de kinderen van begin tot eind. Aan het einde maken ze zelfs hun eigen cadeautje van ballonnen. Ook kan bij deze show een ballonfiguur van een character gemaakt worden en uitgedeeld of als een te winnen prijs (zoals wij voor la vache qui rit en thomas de trein verzorgd hebben).
De kosten voor deze show met 2 entertainers zijn €750,00 inclusief geluid tot 200 personen en give away exclusief 6% btw en reiskosten €0,35 p/km.

Het theaterprogramma

Dit programma bestaat uit 1 x 60 á 75 min show. Meerdere shows op één dag zijn mogelijk. De theatershow is ideaal voor locaties binnen zoals feestzalen, theaters, evenementenlocaties en feesttenten. Een standaard show is te boeken vanaf €750,- exclusief BTW en reiskosten. Vaak wordt onze ontvangstact bijgeboekt: 15 minuten €50,00.

Het dagprogramma

Het dagprogramma bestaat uit 4 of 5 verschillende shows van elk 25 á 30 minuten in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Ideaal voor open dagen, bedrijfsfeesten, braderieën en evenementen, die de hele dag duren. Een standaard show is te boeken vanaf €850,- inclusief geluid tot 200 personen exclusief BTW en reiskosten.

Technische gegevens
Decor: Optioneel bij te boeken: De entertainmentcaravan (buiten) of het theatergordijn (binnen)
Speelruimte: minimaal 4 x 3 mtr.
Geluidsinstallatie: 2x 600 Watt / tot maximaal 200 personen
Stroomvoorziening: 1 onbelaste groep van min. 16 ampère / 230v
Opbouwtijd: 60 minuten
Afbouwtijd: 60 minuten