Cupcakes versieren

Een feestelijke workshop voor de kinderen is cupcakes versieren. Deze workshop kan geboekt worden vanaf 8 kinderen. Bij een grote groep kinderen zorgen wij voor extra begeleider(s). Onze cupcakes worden zelf gebakken en komen regelrecht mee naar de activiteit. Samen met fondant, decoratiesnoep, voorbeelden en allerlei hulpmiddelen om de cupcakes versieren kunnen de kinderen aan de slag. De workshop wordt gegeven door onze begeleiders die zelf vaak taarten en cupcakes maken. Zij kennen de technieken en kunnen deze de kinderen leren om hun cupcakes ook echt bijzonder te maken. Na het cupcakes decoreren kunnen de kinderen deze direct opeten of we geven ze mee in een feestelijke doos. Wij zorgen voor 4 cupcakes per persoon tijdens de workshop. Deze zal ongeveer 60 minuten duren. Natuurlijk is het mogelijk de workshop uit te breiden zodat meer kinderen mee kunnen doen of we kunnen de workshop geven op ‘open inloop’.
De kosten van het cupcakes versieren zijn €12,75 per persoon (minimaal 8 kinderen). Dit is inclusief professionele en enthousiaste begeleiding, gebruik maken van materialen, tafelkleed en schortjes, decoratiesnoepjes en fondant, 4 zelf gebakken cupcakes per persoon en een mooi doosje om ze in mee te nemen. Wij zorgen ervoor dat de locatie weer helemaal netjes is na afloop.

Meer informatie & Bestellen


Cupcakes pret
Cupcake voorbeelden
Cupcakes maken kidzfun
Cupcakes versieren voor groot en klein
Cupcakes versieren
Cupcakes versieren kidzfun
Cupcakes decoreren

Cupcakes pretCupcake voorbeeldenCupcakes maken kidzfunCupcakes versieren voor groot en kleinCupcakes versierenCupcakes versieren kidzfunCupcakes decoreren