Clown Bob en Belle

Clown Bob en Belle verzorgen interactief kinderentertainment op uw open dag, bruiloft, jubileum en evenement. De Clowns Bob en Belle zijn onhandig, ondeugend maar ook een beetje gek. Clown Bob & Belle zijn twee échte clowns. Ze verplaatsen zich in de belevingswereld van de kinderen en reageren daar ook op! Ze ontdekken, verbazen, lachen en zijn ondeugend naar elkaar. Clown Belle is een lief en sympathiek, maar soms een beetje dom. Clown Bob is enthousiast en vrolijk maar vaak wel erg nieuwsgierig en bij-de-hand. Deze personages zorgen samen voor veel afwisseling en een herkenbaar persoon voor elk kind.

De kinderen worden interactief betrokken bij alle entertainmentacts. De Clowns Bob en Belle trekken de aandacht en zijn flexibel inzetbaar op verschillende locaties en evenementen. Een aantal acts hebben hun kracht bewezen en komen vaak van pas. Altijd wordt de act op uw locatie, omgeving en doel van de act aangepast. Deze act kan voor kinderen van 3- 10 jaar.

Meer informatie & Bestellen

Enkele acts die vaak worden ingezet zijn:

De mobiele entertainmentkoffer
In de verschillende koffers zitten allerlei leuke acts om mee te spelen. Van draaiende bordjes tot een fop-blikje. Wat de kinderen willen doen, dat gaan we doen! Geheel flexibel, interactief en voor veel verschillende leeftijden.

Het avonturen- en opdrachtenrad
Het avonturenrad staat vol leuke opdrachten. De kinderen draaien aan het rad en de clowns proberen de opdrachten te vervullen. Lukt dit of zullen de kinderen een handje moeten helpen?

De ballonnenklunzen
De kinderen helpen de clowns mee om de koffer open te maken. Hierin zitten ballonnen! Deze gaan ze opblazen, maar enige hulp van de kinderen is vereist!

Eten en drinken met Bob & Belle
De clowns houden erg van eten! Maar ze moeten wel opletten! Want als ze te veel frietjes eten gaan ze blaffen. Hoe komen ze van deze blaf af als ze toch meer frietjes op hebben?

Pimmetje de handpop
Deze lieve handpop is erg geliefd bij jonge kinderen. Pimmetje is lief en helpt de kinderen altijd mee, of helpen de kinderen pimmetje mee.

Entree act
Een vrolijk ontvangst is een geweldige binnenkomer voor volwassenen en kinderen. Clown Bob en Belle zorgen ervoor dat iedereen op een ludieke manier ontvangen wordt. Ook zorgen ze ervoor dat de kleding netjes zit en dat ze eventjes een praatje maken of de kinderen op een bijzondere manier begroeten.

Bruiloft cadeau act
Een geweldige act op bruiloften. De clowns belanden per toeval op een bruiloft. Maar ze hebben geen cadeau! Wat nu! En het feliciteren, hoe gaat dat. Samen met de kinderen oefenen ze het feliciteren en zorgen ze voor een cadeau wat natuurlijk persoonlijk aan het bruidspaar wordt aangeboden. We hopen dat alles goed verloopt, maar dan zullen de kinderen wel moeten helpen.

Animatie acts op maat
Voor vele activiteiten worden er entertainmentacts op maat ontwikkeld. Zo combineren wij het doel van het entertainment met onze creativiteit en zorgen voor een concept op maat binnen uw budget. Soms zijn kleine aanpassingen in acts voldoende, of wij ontwikkelen een concept geheel op uw wensen.
Voorbeelden:
- Warming-up + entertainment tijdens de Kempen Kidsrun (de clowns liepen mee tijdens het evenement)
- De klunzige monteurs tijdens de open dag van een elektrotechnisch bedrijf
- De opening van een bankstellenrace op ludieke wijze
- Vrolijk ontvangst én namen-act tijdens ‘het leukste kinderfeest van de Kempen’

Deze act met één entertainer is te boeken vanaf €145,- exclusief BTW en reiskosten vanaf Bladel of Kaatsheuvel. Voor een offerte met meerdere uren, twee entertainers en supplementen maken wij een offerte op maat.

Meer informatie & Bestellen


De entertainmentkoffer
Clowns KidzFun
Clown kinderentertainment
Bob & Belle KidzPhotoBooth
Rabobank Kidzfun
Clown Bob
Clown Bob
Kleurplaat Clown Bob
Laco Clown Bob & Krokobil
Laco Clown Bob
Clown Bob interactieve animantie
Clown Bob verlegen KidzFun
Pim houd ogen van Belle dicht
Pim en clown Belle bij deur
Diploma Rode Neuzenloop Hapert De kempen Kemperrun Kidsrun
entertainment kidzfun
Clown Bob & Belle kindervermaak
KidsRun concept op maat
Entertainment beachclub zuyver
Bruiloft entertainment kidzfun
Kermis programma
Podium entertainment kidzfun
Entertainmentkoffer
Clown Bob & Belle

De entertainmentkofferClowns KidzFunClown kinderentertainmentBob & Belle KidzPhotoBoothRabobank KidzfunClown BobClownerie, kinderanimatie, kindervermaakkindervriend, kinderen, entertainment, kindershowLaco Clown Bob & KrokobilLaco Clown BobClown Bob interactieve animantieClown Bob verlegen KidzFunPim houd ogen van Belle dichtPim en clown Belle bij deurDiploma Rode Neuzenloop Hapert De kempen Kemperrun Kidsrunentertainment kidzfunClown Bob & Belle kindervermaakKidsRun concept op maatEntertainment beachclub zuyverBruiloft entertainment kidzfunKermis programmaPodium entertainment kidzfunEntertainmentkofferClown Bob & Belle