Braderie of kermis

Braderie of kermis : het zijn evenementen waar veel bezoekers verwacht worden. Van alle markten thuis zijn is een pre en een bijzondere act die opvalt op uw braderie of kermis is een unieke factor! Wij ontwikkelen onze entertainmentacts in eigen keuken, gegarandeerd succes ‘en origineel! Persoonlijke interactie met uw bezoekers staat centraal.
Enkele bijzondere acts die bij uw bezoekers in gedachte blijven:

(Kidz)- Photo Booth

Deze geweldige act zorgt voor een creatieve en gezellige sfeer. Onze entertainer ontvangt uw bezoekers en ‘ kleed ze leuk aan’  met accessoires en attributen. Hierna gaan uw gasten in de photo booth voor een leuke en gekke foto. Deze foto wordt direct uitgeprint. Een persoonlijke give away die uw klanten bewaren! U krijgt natuurlijk ook alle foto’s ter beschikking. Deze act is op vele manieren aan te passen op uw thema/jaarmarkt/braderie: – De achtergrond van de photobooth – Thema pakket met accessoires – Logo’s of tekst op elke foto – Sleeve of presentatiehoes voor de foto in uw huisstijl – Entertainment ‘typetje’  aangepast op uw thema. Bijzonder, vernieuwend en creatief!
Meer informatie over de Photo-Booth vind u hier!

Stelten-act Tjief Tjief vogel

Een opvallende en rare vogel op stelten zorgt voor korte interactieve acts waarbij alle bezoekers van uw braderie of kermis in een paar minuten een lach op hun gezicht krijgen. De brutale vogel op hoge poten houd de domme entertainer voor de gek! Een mooi schouwspel op hoogte op uw jaarmarkt. Vaak worden door onze entertainers ook leuke give aways uitgedeeld.
Meer informatie over de stelten-act vind u hier!

Ballonnenkunstenares- en kluns

Onze ballon-entertainers maken het onmogelijke waar van ballonnen! Naast het grote en exclusieve assortiment van bijzondere ballonfiguren maken wij ook ballonfiguren ‘ op maat’  voor uw winkels/thema. Zo ontwikkelde wij de lachende koe van La Vache qui rit, Thomas, emily, diesel en henry van Thomas de trein, toverstaffen en hoeden met de afbeelding van het podiumbeestje voor het Chasse Theater. Aan elke character is vorm te geven!
Meer informatie over onze Ballonnenkunstenaressen vind u hier!

Diverse kindershows als dagprogramma op braderie of kermis

KidzFun heeft een aantal shows die ideaal uit te voeren zijn in een winkelcentrum. Een groot bereik aan kinderen, veel levendigheid door de muziek en een eye catcher! De kinderen worden interactief vermaakt door onze entertainers. Van een goochelshow tot een theatershow en van spelshow tot improvisatietheater. Regelmatig werken wij mee aan prijsuitreikingen of promotionele acties georganiseerd vanuit het winkelcentrum. In een dagprogramma geven wij (meestal) 5 shows van 20 minuten in een tijdsbestek van 4 uur. Met decor, podium, licht en geluid.
Meer informatie over kindershows en kindertheater vind u hier!