Over KidzFun

Serious about fun!

KidzFun is gespecialiseerd in activiteiten en evenementen georganiseerd voor kinderen van 4-12 jaar! Een totaalconcept van entertainment, attracties, ballondecoraties en de organisatie hiervan zorgt voor een totaalpakket bij één leverancier.

Wij adviseren en begeleiden kinderactiviteiten voor 8 tot 1000 kinderen op locatie. Zo worden wij ingeschakeld bij openingen, open dagen, jubilea, jaarmarkten, sinterklaasprogramma’s, beurzen, evenementen en kleinschalige activiteiten. We vinden persoonlijk contact belangrijk, evenals de setting waarin de kinderactiviteiten plaats vinden. Zo kunnen wij u deskundig adviseren hoe het ‘kinderpret-gehalte’ optimaal benut wordt in uw situatie.

Alle entertainmentacts zijn op onze eigen imagineering-afdeling ontwikkeld en worden uitsluitend door ons uitgevoerd. De attracties waar wij gebruik van maken zijn allemaal veilig gekeurd door het liftinstituut of TUV. De ballondecoraties worden ook door ons zelf gemaakt, geheel naar uw wensen, massaproductie komt niet in onze gedachten voor! Alle opdrachten worden van het eerste contact tot de uitvoering door dezelfde contactpersoon begeleid. Makkelijk direct communiceren en een persoonlijke band zorgt voor een perfecte organisatie.

Kinderpret is ons vak!

Meer informatie & Bestellen

KidzFun Fantastisch Kindervermaak