Ballonnenwedstrijd

Een ballonnenwedstrijd is een ideale combinatie van kinderplezier en spelelement met een feestelijk tintje. Door de helium gevulde ballonnen ziet een ballonnenwedstrijd er altijd feestelijk uit. Of dit nu met 50 of met 500 ballonnen wordt gedaan. De kinderen schrijven een kaartje en maken deze aan de ballon vast. Ze laten daarna de ballon de lucht in. De vinder van het kaartje stuurt deze terug en de ballon die het verste weg is gekomen heeft gewonnen! De ballonnen kunnen in veel verschillende vormen en kleuren geleverd worden.

Een ballonnenwedstrijd wordt vaak gedaan bij scholen, BSO’s, gemeentes, (her)openingen, open dagen, evenementen, sportwedstrijden, jeugdvakantiedagen, Koninginnedag, braderieën en bruiloften.

De prijs voor een ballonnenwedstrijd is afhankelijk van het aantal ballonnen en de wijze van verzorging. Wij kunnen zowel alleen de helium ballonnen kant-en-klaar verzorgen als het verzorgen van de complete ballonnenwedstrijd op uw locatie met onze vakkundige entertainers. Zelfs kunnen we voor u speciale ballonkaartjes laten ontwerpen of de ballonnen zelf laten bedrukken met uw tekst of logo!

Wij sturen u een offerte op maat!

Meer informatie & Bestellen