Ballonnenclown

Wilt u een ballonnenclown die hele mooie en creatieve ballonfiguren maakt en interactief de kinderen bij de act betrekt? Dan is de ballonnen-kunstenares iets voor jullie!
Een ballonnenclown is een clown, onhandig, een beetje dom en vooral grappig. Een entertainer die inspeelt op de beleving van de kinderen.  Dan kom je uit bij de ballonnenkluns Clown Bob!

ballonnenclown brabant

Wil je iemand die uitmuntend ballonnen kan modelleren is de ballonnen kunstenares, niet als ballonnenclown.
Entertainers uit Brabant die bijzondere ballonfiguren maken met een kunstwerk als cadeautje! Een ballonnenkunstenares met creatieve en persoonlijke ballonfiguren buiten het standaard. Geen simpele ballonnenclown die 10 figuren kan: Nee! Een echte ballonnenkunstenares!

Onze ballonnenkunstenaressen maken het ongelooflijke waar! In een handomdraai worden 1001 verschillende ballonfiguren gemaakt naar wens van de kinderen (of de ouders natuurlijk)! Onze creativiteit kent op ballonnengebied geen grenzen. Om onze ballonnenkunst beter tot uiting te laten komen zijn wij niet verkleed als ballonnenclown, wij zijn kunstenaars met ballonnen. Wij maken gebruik van professionele ballonnen van Qualatex en krijgen regelmatig trainingen van internationaal bekende ballonartiesten via United Twisters.

Natuurlijk gaat niet alle aandacht naar de ballonnen, maar zeker ook naar de kinderen. De interactie met de kinderen door de gesprekken over lievelingskleuren, het meehelpen van ballonnen oppompen of het bijhouden van de ballonnen zorgt voor de betrokkenheid van de kinderen bij de entertainmentact. Soms kleden wij de kinderen aan met ballonnen door sierraden, kroontjes of bodypacks van ballonnen!

U komt onze ballonnenclown met ballonfiguren tegen op braderieën, jaarmarkten, evenementen, open dagen, (her)openingen, personeelsfeesten, jubilea, familiedagen, buurtfeesten, horecabedrijven, feestzalen, speciale feestdagen, sinterklaasprogramma’s en bij u thuis!

Een team van 3 fanatieke ballonkunstenaressen staan op verschillende evenementen voor u klaar! Per entertainer maken wij ongeveer 20-25 ballonfiguren per uur. Na 2 uur houden wij 15 minuten pauze om onze handen wat rust te gunnen. U kunt ons boeken vanaf €145,- exclusief BTW en reiskosten vanaf Bladel!

Meer informatie & Bestellen


Ballonnenclown
Ballonnenclown
Kinderfeest ballonnenclown
Ballonslinger maken KidzFun
Ballonnenkunstenares Willemijn KidzFun
Ballonnenpiet kidzfun
balloncadeautje verjaardag
Grime en ballonnen
Ballonfiguur
Kinderen met Thomas Ballonfiguur
Kinderen blij met thomas ballon
Jongens met Thomas ballonfiguur
Ballonnenclown
DrukteThomas Ballonnen
Thomas de trein groot
Cars ballonfiguur
Vlinder ballonnenclown
Octopus Ballonnenclown
Giraffe ballonnenclown
Pinguin Ballonnenclown
Kikker Ballonnenclown
ballonnenprinses ballonnenkunstenares
Aapje ballonnenclown

ballonnenclownballonnenclownKinderfeest ballonnenclownBallonslinger maken KidzFunBallonnenkunstenares Willemijn KidzFunBallonnenpiet kidzfunballoncadeautje verjaardagGrime en ballonnenBallonfiguurKinderen met Thomas BallonfiguurKinderen blij met thomas ballonJongens met Thomas ballonfiguurBallonnenclownDrukteThomas BallonnenThomas de trein grootCars ballonfiguurVlinder ballonnenclownOctopus BallonnenclownGiraffe ballonnenclownPinguin BallonnenclownKikker Ballonnenclownballonnenprinses ballonnenkunstenaresAapje ballonnenclown