Ballonnen kluns

De ballonnen kluns is vooral voor jonge kinderen een bijzondere entertainer. Deze act wordt vrijwel altijd uitgevoerd door de clowns Bob & Belle. De actie, interactie en het persoonlijk contact met de kinderen maakt deze act boeiend voor kinderen. De kluns komt een beetje zenuwachtig over. Hij/zij heeft een koffer bij die open moet. Maar daar gaat het al mis! De kinderen zullen de ballonnen kluns helpen om samen de koffer open te maken.

In de koffer zitten ronde ballonnen. De kluns vertelt de kinderen dat hij de beste ballon-opblazer is van heel Nederland. De kinderen komen er al snel achter dat hij de beste ballon-opschepper is, want hij bakt er niks van! Zelfs op aanwijzingen van de kinderen lukt het hem niet om de ballonnen op te blazen. De kinderen helpen de ballonnenkluns mee om de ballonnen op te blazen.

Afhankelijk van de gelegenheid worden de ballonnen aan de kinderen uitgedeeld of maken ze samen een slinger van ballonnen voor bijvoorbeeld Sinterklaas, het bruidspaar of de jarige job!

Deze entertainmentact wordt uitgevoerd door professionele entertainers van KidzFun. De ballonnenkluns kan onder andere ingezet worden bij kindvriendelijke restaurants, bruiloften, kinderfeesten, communiefeesten, familiedagen, buurtfeesten, personeelsfeesten, open dagen van bedrijven, BSO’s, koopzondagen, braderieën en jaarmarkten.

Deze entertainmentact is te boeken vanaf €145,- exclusief BTW en reiskosten vanaf Kaatsheuvel of Bladel. De combinatie met een ballonnen-kunstenares is ook heel leuk! Samen zijn ze te boeken vanaf €290,- exclusief BTW en reiskosten.

Meer informatie & Bestellen


Ballonnenkluns
IMG_3017
Clown Bob
Clown Bob 3
Clown Bob 2

BallonnenklunsIMG_3017Clown BobClown Bob 3Clown Bob 2