Aad Piraat en Zwabber

Aad Piraat en zijn hulpje Zwabber zijn de basis voor een bijzonder stukje entertainment. Een belevingsverhaal waarbij de kinderen interactief betrokken worden is de basis van dit entertainmentconcept. Er komt een schatkaart tevoorschijn en Aad Piraat en Zwabber nemen de kinderen mee op zoektocht naar de schat. Tijdens deze tocht die KidzFun al eerder heeft uitgezet op uw locatie volgen de kinderen allerlei piraten-voorwerpen. In deze speurtocht zijn standaard twee spellen verwerkt met als afsluiting het vinden van de schat, waarin wat lekkers zit voor de kinderen.

De speurtocht kan van te voren worden uitgezet door ons of door de opdrachtgever, of wij maken tijdens onze entertainmentact de route. Aan de hand van het aantal kinderen zal voor extra begeleiding gezorgd kunnen worden. Deze piratentocht is voornamelijk voor jonge kinderen. Er zijn geen schrikeffecten in de tocht verwerkt zoals bij spooktochten. Dit is voor grotere kinderen natuurlijk wel mogelijk.

Deze act is te boeken vanaf €175,- exclusief BTW en reiskosten. Voor een offerte met meerdere draaiuren, entertainers en supplementen maken wij een offerte op maat.

Meer informatie & Bestellen


Piraten speurtocht entertainment
Aad piraat en zwabber KidzFun

Piraten speurtocht entertainmentAad piraat en zwabber KidzFun